Borgarlege vigslar

Skal du gifte deg borgarleg?

Ansvaret for gjennomføring av borgarlege vigslar overførast frå tingrettane og Oslo byfogdembete til kommunane frå 1. januar 2018.

Det vil seie at frå 1. januar 2018 er det ordførar eller varaordførar eller ein tilsett i kommunen, som kommunestyret har avgjort, som gjennomfører ein borgarleg vigsel. Du får òg tilbod om eit høveleg lokale for sjølve seremonien.

Ta kontakt med oss for å få vite kor og når det er mogleg å gifte seg; telefon 35067100 / e-post postmottak@fyresdal.kommune.no.

Du kan lese meir om endringane på Regjeringen.no

Bryllup