Borgarlege vigslar

Skal du gifte deg borgarleg?

Ansvaret for gjennomføring av borgarlege vigslar overførast frå tingrettane og Oslo byfogdembete til kommunane frå 1. januar 2018.

Det vil seie at frå 1. januar 2018 er det ordførar eller varaordførar eller ein tilsett i kommunen, som kommunestyret har avgjort, som gjennomfører ein borgarleg vigsel. Du får òg tilbod om eit høveleg lokale for sjølve seremonien.

I Fyresdal kommune er det ordførar Erik Skjervagen, varaordførar Olav Gisle Noraberg eller smed Øyvind Klausen som kan gjennomføre slike vigslar.

Ta kontakt med Fyresdal kommune for å få vite kor og når det er mogleg å gifte seg; telefon 35 06 71 00 / e-post postmottak@fyresdal.kommune.no.

Du kan lese meir om endringane på Regjeringen.no

Bryllup