Kva skjer med "Kva skjer"?

"Kva skjer"-kalenderen har dessverre ikkje virka på ei god stund nå.

Dette er veldig synd med tanke på sommarsesongen som no er i gong med mange flotte arrangement rundt i heile Vest-Telemark.

Det er dessverre utfordringar på integrasjonssida mellom Facebook og "Kva skjer" og mellom TA og "Kva skjer".

Teknisk support er på saka og vi håpar at dette vil løyse seg så snart som råd! Skulle det bli svært vanskeleg å løyse integrasjonsutfordringa må vi finne ei anna kalenderløysing.

Enn så lenge anbefalar vi dykk å bruke både Plakaten på TA og Facebook når de skal registrere og/eller finne arrangement.

Ved spørsmål, ta kontakt med Svånaug Dyrland Valseth på e-post eller telefon 35 06 71 26.

Spørsmålsteikn