Link til "Kva skjer" tatt vekk

Det ligg ikkje lengre noko link til Kva skjer-kalenderen her på heimesida til Fyresdal kommune.

Kva skjer-kalenderen fungerer rett og slett ikkje som den skal, og med det ligg der få eller ingen arrangement i kalenderen.

Dette er beklageleg, men vi ser ikkje noko god grunn til å linke til ein kalender som ikkje fungerer.

Vi håpar å få på plass ei ny løysing med tida, men enn så lenge ber vi dykk nytte Facebook eller Plakaten på TA for å registrere og/eller leite etter arrangement.

Kalender